Cea mai cretină melodie auzită anul acesta!

În ultimul timp am început să ascult din ce-n ce mai puţină muzică românească. 

Azi am avut neplăcerea să ascult fără să vreau, într-un magazin o melodie cică cântată de Ruby-„Nu pune la suflet”! Şi am ascultat-o pe toată pentru că mama tot cauta ceva şi nu găsea.

Din start am fost izbită de nişte versuri de genul ( caut pe google că nu mi-am bătut capul să reţin) : „Mi-am zis: Fata, de ce stai?, Zic sa-l goneşti din Rai, Ca nu e printul din povesti, Am n motive sa-ti dau, Ca nu-i de tine şi vreau, Sa înţelegi ca n-ai de ce sa te loveşti. ” OK. Cred ca i-a luat foarte mult să scrie versurile acestea. Această „capodoperă”.  A se înţelege că nu o să postez toate versurie.

Cel mai tare este refrenul în care se repetă refrenul de câteva ori după care apare aşa din senin încă un vers, ca să nu zică lumea că s-a stricat radioul.

-_- Înţeleg că este muzică uşoară, că nu este cine ştie ce capodoperă care să fie  făcută pentru ca să fie studiată la facultate dar totuşi…chiar mai mult de atât nu se poate. Uneori stau şi mă întreb cât le ia să compună o astfel de melodie şi ce le inspiră. De ce nu putem face măcar un pic de loc şi anumitor formaţii sau cântăreţi care totuşi cântă despre altceva decât …..să nu zic ce….şi a căror voce live sună a voce de cântăreţ nu a motan care este în călduri?
Toată lumea dorește faima internațională dar fara funduri si alte parti la vedere si cu mai multa voce si niste versuri mai normale nu se poate? Stiu ca si afara se poarta dezbrăcate dar macar vocea și niste versuri mai sunt prin preajma.
” Preferatele” mele si ale lui mama sunt cele in care jumate din melodie sunt doar niste onomatopee! 😀
Şi nu este singura melodie care este dată foarte des pe la radiourile noastre şi care mă fac să nu mai ascult aproape deloc muzică românească şi care mă forţează din păcate să nu mai ascult radioul.

Nu vreau să mă dau mare specialistă în muzică pentru că  muzica pe care o ascult este diversificată ( ascult şi One Direction dacă vreţi să ştiţi…deci…) pentru că nu sunt şi nici să comentez gusturile unora pentru că respect enorm vorba „Gusturile nu se discută”. Aceasta este strict părerea mea!
image

Şi pentru că îmi cunosc cititorii vă las să vă delectaţi cu o melodie de la o formaţie irlandeză foarte dragă mie şi vă recomand să căutaţi pe youtube cum cântă live. Merită.  

VĂ MULŢUMESC ŞI VĂ MAI AŞTEPT! 🙂
.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s