”November Notes in Social Media” sau atunci când te roade curiozitatea

Ce poate să fie mai frumos decât să descoperi oameni cu care împărtășești pasiuni. Bine știu că este poate o întrebare aiurită, dar sunt foarte încântată deoarece am dat peste un eveniment SUPER- vorba mea clasică :D. Poate o conferință care te face să numeri zilele până când vine ziua Z. 🙂

„November Notes in Social Media” se numește are loc pe 11.Nov. 2016, și este o oportunitate de a asista la prelegeri oferite de veterani ai social-media și de a afla noi metode prin care îmi pot îmbunătății blogul și nu doar. Când mi-a fost adus la cunoștiință acest eveniment, a fost în contextul discuției despre alt proiect minunat, sub egida căruia se află. Și cum pasionata de blogging, de social-media și de scris din mine toate presărate cu o curiozitate specifică nu au putut rezista tentației, și iată că m-am înscris și eu la această conferință.

După cum am spus,  lucrul ce mi-a atras atenția ( de aici a pornit discuția despre eveniment) este faptul că acest eveniment se alfă sub egida proiectului BloggingTM 2.1. Acest proiect, din prima când mi-a fost prezentat, mi-a ajuns direct la inima mea de mândră timișoreancă. După cum se descrie proiectul singur pe site, el este un proiect ” ambițios care s-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoareană  de oameni care scriu în mediul online fie pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor. Ideea a pornit din dorinta de-a demonstra că și in Timișoara există oameni pasionați de scris, curioși și dornici să descopere posibili colaboratori pe plan local sau național. ….  Avand in vedere ca in anul 2021 Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana, ne propunem sa oferim nenumarate posibilitati pentru a ne promova orasul cum stim cel mai bine: in mediul online.”

Cum în 2021 orașul nostru o să fie capitală culturală și cunoscând munca și oamenii din spatele candidaturii (eu fiind voluntară la asociația care a pus la punct dosarul de candidatură) dar și o iubitoare a lucrurilor frumoase din acest oraș, m-a atras foarte mult și ideea de lansată de acest proiect, aceea  ”să cunoaștem brand-uri si companii locale, sa ii vedem in actiune si sa scriem despre ei pentru a le oferi cititorilor informatii din culise si pentru a creste vizibilitatea si credibilitatea afacerii lor, in acelasi timp facandu-ne remarcati prin implicare si deschidere.”

Pot să spun că aștept cu nerăbdare conferința, aștept cu nerăbdare să cunosc lumea frumoasă cu care împărtășesc pasiunea blogging-ului si a social-media.

bannere-blogging-tm-150-150px-4

 

Sponsorii acestui eveniment frumos sunt:

Sennevillehttp://senneville.ro/

Leonidashttps://www.facebook.com/ciocolaterietimisoara

Adaconihttp://www.adaconi.ro/

Charme Lingeriehttp://www.charme-lingerie.ro/

Swiss Solutionshttp://www.swiss-solutions.ro/ro/

Cloudberrieshttp://cloudberries.ro/

Partenerii media a acestei ediții sunt ZeList.ro și West City Radio.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s